Forum TROIKA Strona Główna

TROIKA
Oficjalne forum Troiki
Odpowiedz do tematu
Tygodniowy Rozklad Gildiowy TRG (TRiGon)
Nemo
WETERAN PRAWDY (Adm.)

Przeczytał: 0 tematów

Wtorek - ogólny trening
Obecność bardzo mile widziana wszystkich ktorzy tylko mogą. Jak kogoś nie będzie, to już jego strata. Bedzie to miejsce na rozwinięcie przedewszystkim naszych taktycznych mozliwości. Bodyblocking FTW, Split FTSpike, rozprawianie się z archerami i tym podobne niezbedne dobrnostki.

Piątek 20.00 - GvG
Obecność: Wojtek, Paweł, Michał, Krzysiek, Piotrek, Matyss, Adrian, Karolina
1) Back Breaker - Wojtek/Matyss
2) Backbreaker - Paweł
3) Mig Mes (lub inny anty monkowy) - Michał
4) FOC Necro - Kengiro
5) Monk1 - Trigon
6) Monk2 - Matyss/Wojtek
7) Rt (Spirit) - Adrian
Cool Falgger-Trapper - Karolina

Sobota 20.00 - GvG
Obecność: Trigon, Krzysiek, Paweł, Karolina, Matyss, Michał, Wojtek, Katrina
1) Backbreaker - Trigon
2) Backbreaker - Kengiro
3) FOC lub SS lub Tanined Ally Necro - Paweł*
4) Trapper - Degen Team - Dazed-Monk-Best-Friend - Ranger - Karolina*
5) E/Mo - Matyss
6) Monk1 - Michał
7) Monk2 - Wojtek
Cool Flager-Trapper - Karina

* - musze się skontaktować z tymi dwiema osobami na raz, zeby ustalic wspolna spojna wersje - w krotkce zostanie to dokonczone.

I tutaj dodam, że mecze GvG w ktorych znaleźliście sie na liście Dream Team (tej liście) proszę abyście traktowali całkiem poważnie - czyli w razie planowanej obecności dajscie znać wcześniej (na forum lub mi lub poprzez kogos pewnego) - w razie nieplanowanej obecności dajcie znać jakkolwiek - np. sms-em - zebysmy na Was nie czekali na darmo.

Build ten nie jest ostateczny - jestem tym razem otwarty na sensowne zmiany a nawet widzimisie - dopoki go nie zamkniemy. Prosze nie zmieniajcie jednak niczego w ostatnim momencie - z tego zawsze wychodzi czekanie calej gildii. Do Zobaczenia w top 122!
Zobacz profil autora
Re: Tygodniowy Rozklad Gildiowy TRG (TRiGon)
Wishmaster
Warrior
Warrior

Nemo napisał:
Build ten nie jest ostateczny - jestem tym razem otwarty na sensowne zmiany a nawet widzimisie - dopoki go nie zamkniemy. Prosze nie zmieniajcie jednak niczego w ostatnim momencie - z tego zawsze wychodzi czekanie calej gildii. Do Zobaczenia w top 122!

Podsumuje tą wypowiedz dwoma słowami. Brechtam cię. "jestem tym razem otwarty na sensowne zmiany a nawet widzimisie", tak? A co wczoraj było? "Wejdz na Wojownika bo Paweł świruje" Nawet argument, że "Kto zagra Wojownikiem" ci nie pomoże bo są 3 innych osoby takowego posiadające. Wiesz, przychodząc do tej gildi chciałem grac Elementalistą, ale, że było ich za dużo to się poświęciłe i zaczołem grac Wojownikiem. To granie właściwie zprowadziło się do odblokowania kilku skili do builda i granie GvG bo mnie potrzebujecie, a grać to tak mało mi się chciało wogule co widac po stanie mojego konta. Teraz zaczołem grac na poważnie i stwierdziłem, że już niechce wojownika bo gran nim może i jest skillowa ale bezmózga. Stwierdziłem, ze chce grac kim innym i padło na Nekromante. Aktualnie odblokowuje skille do Nekromanty i Elementalisty oraz planuje pograć Łowcą i być może Zabójcą. Gdy będe miał Nightfalla planuje jeszcze Dervisha i Paragona. Po za tym od dłuszego czasu mówiłem ci, że już nieche grac wojownikiem, ale ty byłeś dziwnie głuchy. Więć powiem ci to jeszcze raz i dobitnie, nie chce grać wojownikiem i jako nasz Gild Lord uswiadom to sobie, a nie stwierdz, że przeciesz nim grałeś to możesz grać dalej. I nie mów potem czegoś takiego, że "No dobra, ale przez to rozbijesz gildie", czy coś w tym stylu, bo moge poprostu odjesć i wtedy ją rozbije.(Wszelkie nieścisłości moge wytłumaczyc póżniej, bo takowe zawsze się wemkną gdy pisze przez emocje)
Zobacz profil autora
Nemo
WETERAN PRAWDY (Adm.)

skoro mnie 'brechtasz' pawle, to spoko,

dopowiem jeszcze, ze mialbys grac warrem co drugi mecz, ale jesli nie chce grac spoko,
po prostu bedziesz gral wtedy kiedy bedzie w buildzie miejsce dla necro - i nie spodziewaj sie ze jeden ss necro bedzie zawsze super - bo teraz w erze nightfalla gdzie warrkow, rangerow i assasinow o wiele lepiej wylacza blinding surge - ss necro to przezytek.

wiec badz tak dobry, oprocz 'brechtania' wniesc cos od siebie, jakis swoj dobry build, jakies umiejetnosci i takie tam, a nie tylko wymagac, pawel...

EDIT:
a, i jeszcze jedno: build - build jest do dyskusji owszem, ale jak widzisz na razie mamy 'male' problemy z uzbieraniem czegokolweik nie mowiac o buildzie - wiec twoje 'brechtanie' jest wyjatkowo nie na miejscu. raczej wejdz sie w garsc, zdobac pare skilli (elitow na przyklad- przydaloby sie - troche doswiadczenia w jakis spellcasterach, pocwicz troche elema, troche mesmera, cwicz tego necro - jak bedziesz mial czym grac, to powiedz - sluchajcie, OPANOWALEM taki a taki build, chcialbym go wniesc do naszego gvg - wtedy jest dyskucja na temat czy to sie w ogole nadaje - jak sie nadaje - to gdzies w buildzie bedzie. jak nie, to zostaje jako factions farmer.

a jak masz zamiar tylko grac z postawa roszczeniowa, to Cie 'brechtam'
Zobacz profil autora
Tygodniowy Rozklad Gildiowy TRG (TRiGon)